Το Ινστιτούτο Παγκόσμιο Φόρουμ Τουρισμού (WTFI) καλωσόρισε την Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Άντζελα Γκερέκου στο συμβούλιο του.

WTFI

Με έδρα το Λονδίνο, το WTFI είναι ένα ερευνητικό ινστιτούτο που υποστηρίζει τον αειφόρο και παγκοσμίως προσβάσιμο τουρισμό.

«Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Φόρουμ Τουρισμού δίπλα σε ένα τόσο σημαντικό εκτελεστικό συμβούλιο και σημαντικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είμαι βαθιά αφοσιωμένος στην αποστολή της για ένα ανθεκτικό μέλλον στον τουριστικό κλάδο», είπε η κα Γκερέκου.

Το WTFI είναι η μητρική οργάνωση του Παγκόσμιου Φόρουμ Τουρισμού (GTF), μιας διεθνούς πλατφόρμας συνεργασίας που επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των προκλήσεων για την ταξιδιωτική βιομηχανία. Συνδυάζοντας τις κοινές προσπάθειες κυβερνητικών φορέων, φορέων του κλάδου και ακαδημαϊκού κόσμου, η GTF προσπαθεί να επιτύχει μοντέλα βιώσιμης ανάπτυξης για αναδυόμενες ταξιδιωτικές αγορές, καθώς και να σχεδιάσει στρατηγικές για να διασφαλίσει την τουριστική ανάπτυξη.

Το εκτελεστικό συμβούλιο του WTFI περιλαμβάνει τους Bulut Bagci (πρόεδρος), Sumaira Isaacs (CEO), Taleb Rifai (γενικός γραμματέας) και Barış Kahrıman (μέλος διοικητικού συμβουλίου).

Η δήλωση της Άντζελας Γκερέκου: 

«Ανυπομονώ για αυτή την ανταλλαγή με αυτή τη μοναδική ομάδα για να συνεχίσει να ρίχνει φως στα σημαντικότερα ζητήματα του πολυτιμότερου κοινωνικοοικονομικού πολιτιστικού τομέα στον κόσμο και φυσικά σε έναν σημαντικό τομέα για τη χώρα μας όπως η ταξιδιωτική βιομηχανία»